dijous, 25 d’octubre del 2012

Hola a tothom, els trucs del curs 2014/15 us volem saludar a tots!

Som l'Artur, la Montse, l'Adrià, el Marc, la Marta, el Joan i les nostres súper animadores, la Núria i la Belén.

Aquest any, i com normalment a l'unitat de trucs, som una unitat de pocs membres i... ens encanta!
Ens encanta trobar-nos els dissabtes, ens encanta fer-nos riure uns a altres i ens encanta decidir que és allò que volem fer al pròxim cau, a la sortida d'unitat del trimestre... Ho estem disfrutant moltíssim!

És per això que no ens podem estar d'ensenyar-vos a tots algunes fotos i petites explicacions d'allò que anem fent durant el curs, comproveu-ho vosaltres mateixos!


Per començar, us deixem alguna foto de la nostra castanyada, en la qual vam dedicar una bona part del temps a vendre castanyes d'allò més bones a tothom que en vulgués comprar, per tal d'aconseguir alguns dinerets que ens poguessin ajudar a guanyar uns dinerets que estalviariem per campaments, per la pròxima sortida o pel que creguéssim més convenient. La veritat és que quant ja ets a la parada, notes l'escalforeta del foc i la olor de les castanyes torrades, tens als teus companys d'unitat al costat i qualsevol cosa fa riure a tothom, els diners és en l'últim que es pensa!


Mireu sinó que feliços se'ns veu!Més tard, la esperadíssima sortida d'unitat, la qual vam organitzar repartint-nos les funcions i les tasques, com trobar el lloc, el transport, el menú... La veritat és que no ens vam estar de res, i vam decidir anar al preciós camping de Siurana, on vam disfrutar de la calma que ofereix la regió, i de les precioses vistes que podeu apreciar a la foto!
Durant la sortida, vam realitzar diferents activitats, però cap de nosaltres podia dissimular que aquell cap de setmana estava realment impacient per fer... l'Amic Invisible!
El vam disfrutar moltíssim, repartint-nos regals uns a altres i demostrant-nos que cada dia ens sentim més units.

Després d'aquest cap de setmana de muntanya i alegria, us deixem una foto de família!


Fins aviat!